OKULUMUZ ÖĞRETMENİ İBRAHİM RESULOĞLU TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ETWİNNİNG PROJESİ TAMAMLANMIŞ  VE ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR.

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ İBRAHİM RESULOĞLU TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ETWİNNİNG PROJESİ TAMAMLANMIŞ VE ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR.

Okulumuzda 2016-2017 Eğitim-öğretim yılında Özel eğitim öğretmenimiz İbrahim Resuloğlu rehberliğinde "Simple experiments for S.I.M.P.L.E people(özel insanlar için basit deneyler)" adıyla bir eTwinning projesi yürütülmüştür.

Litvanya,Slovenya ,İtalya,Romanya ve Sırbistan daki okullarla birlikte okulumuzunda ortak olarak proje sürecinde aktif  rol aldığı Simple experiments for S.I.M.P.L.E people projesi başarılı bir şekilde tamamlanmlıyarak e Twinning Quality Kalite Etiketi  ile ödüllendirilmiştir.

05.10.2017 481

05-10-201705-10-2017